Ryby
Wyświetlanie wszystkich wyników: 7
-
FILET Z ŁOSOSIA SOUS-VIDE – 150g
32,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. FILET Z ŁOSOSIA SOUS-VIDE - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Filet z łososia, białe wino, olej rzepakowy, koper, sól, pieprz
FILET Z PSTRĄGA SOUS-VIDE – 130g
15,90 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. FILET Z PSTRĄGA SOUS-VIDE - 130g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Filet z pstrąga, wino białe, olej rzepakowy, pieprz sól
FILET Z SANDACZA SOUS VIDE – 130g
25,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. FILET Z SANDACZA SOUS VIDE - 130g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Filet z sandacza, białe wino, olej rzepakowy, koper, sól, pieprz
Łosoś w galarecie – półmisek
90,00 zł- Chwilowo niedostępny
Łosoś w galarecie - półmisek
Proponowany sposób przygotowania:
Produkt gotowy do podania. Serwować schłodzony.
Skład:
POLĘDWICA Z DORSZA SOUS-VIDE – 130g
16,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. POLĘDWICA Z DORSZA SOUS-VIDE - 130g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Polędwica z dorsza, koper, białe wino, olej rzepakowy, sól, pieprz
RYBA PO GRECKU – półmisek
85,00 zł- Chwilowo niedostępny
RYBA PO GRECKU - półmisek
Proponowany sposób przygotowania:
Podgrzewać tradycyjnie lub podawać schłodzone.
Skład:
Smażone dzwonka karpia – 120g
6,00 zł- Chwilowo niedostępny
Smażone dzwonka karpia - 120g
Proponowany sposób przygotowania:
Odgrzewać tradycyjnie lub w opakowaniu w gorącej kąpieli wodnej. Inne metody proponowanego podgrzania dostępne są na opakowaniu.