Mięsa
Wyświetlanie wszystkich wyników: 21
-
BIGOS – 300g
17,70 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. BIGOS - 300g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st.C, podgrzewać 7 - 9 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 4 - 6 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 2 - 3 min
Skład:
Kapusta biała, wieprzowina, kapusta kiszona, wołowina, cebula, kiełbasa wieprzowa, koncentrat pomidorowy 30%, wino czerwone, olej rzepakowy,śliwka suszona, podgrzybek suszony, czosnek, sól, majeranek, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy
Boeuf strogonow – 250g
17,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. Boeuf strogonow - 250g
Proponowany sposób przygotowania:
Skład:
CORDON BLEU – 160g
11,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. CORDON BLEU - 160g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st.C, podgrzewać 7 - 9 min; zawartość torebki smażyć 4 - 6 min, do uzyskania pożądanego koloru; zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min
Skład:
Filet z kurczaka, bułka tarta, szynka, ser żółty, jaja kurze, olej rzepakowy, masło extra, śmietana 30%, natka pietruszki, sól, pieprz czarny
FILET Z INDYKA SOUS-VIDE – 150g
10,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. FILET Z INDYKA SOUS-VIDE - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Indyk, olej rzepakowy, sól, czosnek, tymianek, rozmaryn, pieprz czarny, papryka słodka mielona, papryka ostra mielona
GOŁĄBEK Z MIĘSA GOTOWANEGO – 160g
8,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. GOŁĄBEK Z MIĘSA GOTOWANEGO - 160g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 - 9 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 4 - 6 min.; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min.
Skład:
kapusta biała, indyk, wołowina, woda, ryż, cebula, masło, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny
GOLONKA sous vide – 500g
9,00 zł- Chwilowo niedostępny
GOLONKA sous vide - 500g
GULASZ CIELĘCY – 250g
16,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. GULASZ CIELĘCY - 250g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 - 9 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 4 - 6 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min
Skład:
Pieczarki, cielęcina, śmietana 30%, cebula, olej rzepakowy, wino białe, czosnek, sól, pieprz czarny
KARKÓWKA PIECZONA – 500g
45,00 zł- Chwilowo niedostępny
KARKÓWKA sous vide – 150g
9,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. KARKÓWKA sous vide - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min, do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min
Skład:
Karkówka wieprzowa, olej rzepakowy, sól, czosnek, tymianek, rozmaryn, pieprz czarny
Klopsiki w sosie koperkowym sous vide – 250g
15,50 zł- Chwilowo niedostępny
Klopsiki w sosie koperkowym sous vide - 250g
Proponowany sposób przygotowania:
Skład:
KLOPSIKI W SOSIE POMIDOROWYM – 250g
15,50 zł- Chwilowo niedostępny
KLOPSIKI W SOSIE POMIDOROWYM - 250g
Proponowany sposób przygotowania:
Skład:
KOTLET MIELONY sous-vide – 150g
9,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. KOTLET MIELONY sous-vide - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Łopatka wieprzowa, karkówka wieprzowa, cebula, bułka tarta, olej rzepakowy, śmietana 30%, bułka, jaja kurze, sól, pieprz czarny
KOTLET SCHABOWY – 160g
11,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. KOTLET SCHABOWY - 160g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Schab wieprzowy, bułka tarta, olej rzepakowy, jaja kurze, śmietana 30%, sól, pieprz czarny
PIECZONA BIAŁA KIEŁBASA – 500g
24,00 zł- Chwilowo niedostępny
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SOUS-VIDE – 150g
12,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SOUS-VIDE - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Polędwiczka wieprzowa, olej rzepakowy, sól, czosnek, tymianek, rozmaryn, pieprz czarny
ROLADA Z BOCZKU PIECZONA – 500g
45,00 zł- Chwilowo niedostępny
ROLADA Z BOCZKU PIECZONA - 500g
Proponowany sposób przygotowania:
Podawać schłodzoną lub na ciepło.
Skład:
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ – 500g
45,00 zł- Chwilowo niedostępny
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ - 500g
Schab sous-vide
9,50 zł- Chwilowo niedostępny
Schab sous-vide
SCHAB SOUS-VIDE – 150g
10,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. SCHAB SOUS-VIDE - 150g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Schab wieprzowy, olej rzepakowy, sól, czosnek, tymianek, rozmaryn, pieprz czarny
SCHAB ZE ŚLIWKĄ – 500g
19,00 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. SCHAB ZE ŚLIWKĄ - 500g
Proponowany sposób przygotowania:
Produkt gotowy do podania. Odgrzewać w opakowaniu w gorącej kąpieli wodnej. Inne metody proponowanego podgrzania dostępne są na opakowaniu.
Skład:
UDKO Z KACZKI SOUS-VIDE – 220g
17,90 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. UDKO Z KACZKI SOUS-VIDE - 220g
Proponowany sposób przygotowania:
Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać ok. 7 - 9 min; Zawartość torebki smażyć 4 - 6 min., do uzyskania pożądanego koloru; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 2 - 3 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, piec ok. 10 min.
Skład:
Udko z kaczki, pomarańcze, sok jabłkowy, olej rzepakowy, sól, majeranek, czosnek, tymianek, pieprz czarny