Pasty
Wyświetlanie wszystkich wyników: 4
-
Sos bolognese – 200g
9,70 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. Sos bolognese - 200g
Proponowany sposób przygotowania:
Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 2 - 3 min; Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 1 - 2 min; najlepiej smakuje podany z makaronem
Skład:
Pomidor, łopatka pieprzowa, karkówka wieprzowa, cebula, marchew, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, oregano suszone
Sos grzybowo-śmietanowy – 200g
11,50 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. Sos grzybowo-śmietanowy - 200g
Proponowany sposób przygotowania:
Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 2 - 3 min; Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 1 - 2 min; najlepiej smakuje podany z makaronem
Skład:
Pieczarka, śmietana 30%, cebula, podgrzybek mrożony, wino białe, olej rzepakowy, sól, czosnek, tymianek suszony, pieprz czarny
SOS Z INDYKIEM I SZPINAKIEM 200G
10,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. SOS Z INDYKIEM I SZPINAKIEM 200G
Proponowany sposób przygotowania:
Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 2 - 3 min; Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 1 - 2 min; najlepiej smakuje podany z makaronem
Skład:
Szpinak mrożony, pomidory pelati, filet z indyka, śmietana 30%, cebula, ser pleśniowy Lazur, pomidory suszone w oleju, olej rzepakowy, czosnek, sól, pieprz czarny
Sos z kurczakiem i szpinakiem – 200g
10,10 zł- Chwilowo niedostępny
Potrawy pakowane próżniowo
do samodzielnego podgrzania w domu. Sos z kurczakiem i szpinakiem - 200g
Proponowany sposób przygotowania:
Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać 2 - 3 min; Włożyć torebkę do wody o temp. 80 - 90 st. C, podgrzewać 7 min; Zawartość torebki przełożyć do naczynia, podgrzewać w mikrofali 1 - 2 min; najlepiej smakuje podany z makaronem
Skład:
Szpinak mrożony, filet z kurczaka, śmietana 30%, pomidory pelati, cebula, ser pleśniowy Lazur, woda, pomidory suszone w oleju, olej rzepakowy, cukier, marchew, seler, czosnek, masło, por, sól, pietruszka, pieprz czarny